anyagok helyszínre szállítás Mosonmagyaróvár, Győr

Szállítás

Minden munka alapja a megfelelő mennyiségű és minőségű alapanyag. Ahhoz, hogy a munkálatokat ténylegesen meg tudjuk kezdeni az adott lakásban, elengedhetetlen feltétel, hogy a megvásárolt anyagok, szaniter felszerelések a helyszínre legyenek szállítva, és rendelkezésre álljanak a lakásban a szakemberi team megérkezésekor. Ezzel is zavartalan munkavégzést biztosítva.

Vállalkozásom igény szerint az alábbi tevékenységekben is az ügyfél rendelkezésére áll:

1.)Kiszállítás:

Anyagvásárlás esetén problémát okozhat az ügyfél számára, hogy egyedül, magánúton szállítsa el az árut a boltból a lakásig. Vállalkozásom két szempontból is a megrendelő segítségére siet: egyrészt igény szerint gondoskodunk a vásárolt anyag kiszállításáról, másrészt pedig amennyiben szükséges, tároljuk is azt. Előfordulhat ugyanis, hogy egy-egy csempe, járólap vagy beltéri ajtó előbb érkezik meg, de a boltban már nem tudják tárolni, így mi az ügyfél számára megoldjuk akár a tárolást is.

2.)Felhordás:

Nagyon gyakran előfordul, hogy az újépítésű lakásoknál nincsen lift, így akár a 4.,5. emeletre is kézzel kell felhordani a sokszor nehézsúlyú anyagokat, termékeket. Vállalkozásom olyan szakemberi gárdával dolgozik, akik ebben a kétkezi munkában is szívesen segítenek, és ezzel biztosítják azt is, hogy munkakezdésre az anyagok valóban rendelkezésre állnak a lakásban.

3.) Webshopból rendelt termékek átvétele:

Egy újabb problémában nyújtunk segítséget ügyfeleinknek: a webshopból rendelt termékeket az új lakáshoz rendelés esetén napközben átvesszük, amíg Ön dolgozik. Így nem kell várnia a futárt, és szakembereink el kezdhetnek dolgozni a kiszállított anyagokkal az előzetes megbeszélések alapján.