(6) lakás befejezés Mosonmagyaróvár 66 nm 2 szobás lakás

A következő projektünk egy 66 négyzetméteres, két szobás lakás teljes körű kivitelezése volt. A szerkezetkész lakást szakértelmünknek megfelelően kulcsrakész lakássá alakítottuk.

Glettelés, festés, gipszkartonozás

A konyhai részben díszítő álmennyezetet készítettünk ledes világítással. Az egyik szobában az ágy felett szintén díszítő világítást alakítottunk ki. A szobának a szomszéd felüli részében hanggátló falat építettünk, Phenestár (csendlap) lapok alkalmazásával.

Ahhoz, hogy kulcsrakész lakást adhassunk át, fontosak a burkolatok, valamint a mellékhelyiségek felszereltsége is. A WC tartályt két réteg gipszkartonnal burkoltuk el, a helyiségbe Generit márkájú, szagelszívós WC-t építettünk be.
A falakat két rétegben géppel gletteltük le, majd csiszolást követően egy réteg fehér színnel festettük le.

Burkolás:

A lakás minden helyiségébe egységesen 30x120 cm-es járólapokat raktunk le, gyári szegélyekkel. Megrendelői kérésre káddal és zuhanyzóval is felszereltük a fürdőszobát. A zuhanyzónál vásárolt tálcát építettünk be, íves zuhany paravánnal. A fürdőszobát és a mellékhelyiséget csempéztük, a falakra 25x60 cm-es csempe került. A kádat és a mosdót plusz előtétfallal láttuk el.

Szerelvényezés:

A lakás szerelvényezése következett a munkafolyamatok során. 4 beltéri ajtót építettünk a lakásba. A fürdőszobát teljessé tettük a felszerelt mosdóval és tükörrel, valamint az előlapos kádbeépítéssel. A WC-be kisebb kézmosót alakítottunk ki. A kapcsolókat, konnektorokat, lámpákat felraktuk, hogy a mellékhelyiségek is funkciójuknak megfelelően működhessenek.

Végeredmény:

Az étkezőben a díszítő álmennyezet kellemes hangulatot kölcsönöz, romantikus fényével feldobja ezt a gyakran használt helyiséget. A burkolatok egysége igazi összhangot alkot a kétszobás lakásban, hiszen színükben és méretükben is egyformák a járólapok, így egyik helyiségből a másikba lépve ugyanúgy otthon érezheti magát a tulajdonos.