konyhai bútor, egyéb bútor Mosonmagyaróvár, Győr

Konyhabútor

Vállalkozásom nemcsak a kulcsrakész otthon teremtéséhez, hanem annak berendezéséhez is hozzájárul. Igény szerint konyhabútor, illetve egyéb beépített bútorok egyedi gyártását is vállaljuk, vagy akár készre szerelt bútorokat (Ikea, Kika stb.) a helyszínre szállítjuk, összeszerelésükben segítünk. Szakembereink arra törekednek, hogy mindkét esetben elégedett legyen az ügyfél, ha az egyedi konyhabútor gyártást, vagy ha a lapra szerelt bútort választja.

Az egyedi konyhabútor gyártás esetében vállalkozásunk egy bizonyos "forgatókönyvet" követ, az alapján dolgozunk. Első lépésben felmérjük a helyszíni igényeket, azokat apró részletekbe menően egyeztetjük. Ezután árkalkulációt végzünk a konyhabútor vázrajzának elkészítése mellett. Ha az ügyfél az árajánlatot elfogadja, megkötjük a megállapodást. Ilyenkor megegyezünk a határidőben is, amely a gyártási igények, illetve az anyag minőségétől függően 3-4 hét lehet. Amennyiben a gyártás kész, a beszerelés 1-3 napot vesz igénybe. Amennyiben beszereltük a legyártott konyhabútort, elszámoljuk a költségeket az ügyféllel.

Mit tartalmaz szolgáltatásunk?

A konyhabútor gyártás kapcsán számos feladat felmerül, vegyük sorba ezeket. A szolgáltatásunk tartalmazza a helyszíni felmérést, a konyhabútor kiszállítását és összeszerelését. Helyet kap a kivitelezésben a konyhabútor elektromos eszközeinek - tűzhely, főzőlap, pult alatti led szalag, szagelszívó - bekötése is. A konyhabútor gyártás esetében nem feledkezhetünk meg a kapcsolódó vizes eszközökről sem, a mosdó szifont, a csapot, a mosogatógép bekötését is a költségekbe számítva végezzük.

Konyhabútor árát befolyásoló tényezők

Az egyedi konyhabútor gyártás esetében vannak olyan tényezők, amelyek a végső árat befolyásolják, vegyük sorra ezeket. Elsősorban a bútor ára a külső font anyag minőségétől függ. Következő tényező a fogantyúk típusa: lehetnek bemart fém vagy műanyag, illetve látható fogantyúk. A konyhabútor gyártásnál nem utolsó szempont a fiókvasalat típusa, minősége, illetve a konyhapult anyaga és annak minősége, ugyanis ezek mind-mind befolyásolják az árat. Fontos azzal is kalkulálnunk a tervezésnél, hogy minél több elemből fog állni a legyártott konyhabútorunk, annál nagyobb költséggel is kell számolnunk. Lényeges szempont még a konyhai hátlap anyagának minősége. Egyedi konyhabútor gyártás esetén ez lehet üveg, hidegburkolat, és a konyha pult anyaga visszafordítva. A konyhabútor árát a beépítésre váró gépek árai - sütő, főzőlap, hűtő, szagelszívó, mosogatógép, mosogatótálca - is meghatározzák, illetve befolyásolják.