Családi ház kucsrakész befejezése

Szerkezetkész családi ház teljes körű belső munkálatainak elkészítése

Vállalkozásunk belső terek teljes körű kivitelezésével foglalkozik. Az elmúlt öt évben Győr-Moson Sopron megyében több mint ötven lakás kivitelezését vittük véghez, a szerkezetkész állapottól - a glettelésen, festésen, burkoláson, szerelvényezésen át egészen a beltéri ajtók beépítéséig - minden munkafolyamatot saját szakembereink láttak el. Nálunk ezt jelenti a teljes körű kivitelezés, minden egy kézben.

A lakások, házak belső tereinek teljes körű kivitelezése egy olyan speciális terület, amely az igények nagyon pontos felmérésével kezdődik, majd a vállalkozás szakértelmét hozzáadva, rengeteg egyeztetéssel, tapasztalatcserével, minőségi tanácsadással, precíz ütemterv készítésével folytatódik.

A lakások teljes körű kivitelezése feltételezi az ügyfél és a kivitelező szoros együttműködését, hiszen ezáltal alakulhat ki egy olyan összkép, amely alapján elindulhatnak a munkálatok. A cél pedig mindenekelőtt a megrendelő teljes elégedettsége a kivitelezési munkálatokkal.

Kivitelezőként sajnos az évek alatt sok problémával szembesültem - foltos fal, ferdén felrakott konnektor vagy épp egy rosszul feltett csaptelep - amelyek elkerülhetők lettek volna, ha a szakértelem és az igényfelmérés a kellő összhangba kerül. Cégünknél a belső terek teljes körű kivitelezése erre a két területre koncentrál, hogy az eredmény valóban olyan legyen, amilyennek az ügyféllel közösen megálmodtuk.

Vállalkozásunk saját kis csapattal dolgozik, éppen ezért korlátozott kapacitással ugyan, de több hónapra előre, pontos egyeztetést követően, nagyon jól kidolgozott ütemterv szerint tudjuk kiszolgálni leendő ügyfeleinket. Minden apró részletet szerződésben rögzítünk, a határidőket igyekszünk tartani a korábban megbeszélt igényeknek megfelelően, hogy az esetleges változtatások ne zavarják a munkamenetet.

A teljes körű kivitelezés munkafolyamatai:

  • Glettelés, festés: munkafolyamata gépesítve van (Wagner Hp30, Titan 1650, Graco Gx21 munkagépekkel dolgozunk. A csiszolást két darab Mirka falcsiszolóval végezzük. Ez jelenleg a legjobb csiszológép, mert nem karcolja a felületet, ezáltal pedig tükörsima, hibátlan falat lehet készíteni. Felhasznált anyagként előre kikevert vödrös Jub mivellint, falfestékként pedig a Jupol Next-et használjuk. Az első réteget géppel fújjuk, a másodikat pedig a munkálatok befejezéseként hengerezzük.
  • Burkolás: minden felületre szintező klipszeket használunk, hogy ne legyen a felületen vállasodás, az igényes munka feltétele ugyanis az, hogy mindenhol sima felületet alkossunk. Kétoldalas kenéssel rakjuk a lapokat, így 100%-os a ragasztás. Maximális az ügyfél-elégedettségünk, felülettől függően akár 10-15 év garanciát is tudunk adni. Gyakran végzünk próba vésést keret leragasztott felületeken, és minden esetben a betonból szakadnak ki apró darabok, tehát a járólap és a beton között tökéletes a tapadás. Felhasznált anyag a Sopro ragasztó, jelenleg a piacon ezt tartom a legjobbnak, ebben bízom.

Csempézés esetén élvédőt nem használunk, a sarkok gérbe vannak vágva, hiszen így egy igényesebb és jobb sarok kialakítása lehetséges.

Egyéb kisebb munkák:

  • Gipszkartonozás: kisebb díszítő álmennyezeteket készítünk igény szerint, rejtett világítással. Rögzítéshez hilti rendszerét használjuk.
  • Ajtóbeépítés: a lakások befejezésénél azért fontos munka, hogy a járólap és a laminált szegély felrakásáért ne kelljen többször kimenni, így gyorsabbá válik az ügymenet is.

Szerelvényezés: komplett fürdőszobákat készítünk - a mosdótól a tükrön, a lámpán, a kapcsolókon, a zuhanyparavánon át egészen a csaptelepekig igény - szerint mindent fel- és beszerelünk